Gæstesejler

Velkommen til Snaptun! Herunder finder du lidt praktiske oplysninger

Du skal være opmærksom på at havnepenge skal betales ved varigt ophold de betales i den lokale havne bistro og er inklusiv El og Vand samt fri WiFi. I havne bistro kan du også proviantere lidt samt bestille et dejligt måltid mad. I høj sæsonen kan der også bestilles frisk morgenbrød hos dem.

Du kan købe enten et 10 turs kort til 1100 kr (et klip pr døgn, og det følger båden og kan ikke deles)

Eller du kan betale pr enkelte overnatning:

Både under 12,00m (39 fod):

Båd med besætning 145kr / pr døgn
Båd uden besætning 105kr / pr døgn

Båd over 12m tillæg på 10 Kr / pr døgn / pr påbegyndt meter

Havnefoged

Rita og Djonni Skoubo , tlf. 75683788 eller mobil 23356289

Havnepenge

Båd op til 12,00 meter koster 145 DKr pr døgn. De betales i Bistro hvor du så får kode til toiletter og klubhus

Brusebad

Varmt vand i bruseren kr. 10 pr. 5 minutter.

Indkøb

Minimarked i Snaptun Havnebistro, hvor der er mulighed for at købe de mest almindelige dagligvarer.
Daglig Brugsen i Glud, hvor der også sælges benzin og dieselolie, – og som har Apoteksudsalg.

Snaptun Havnebistro

beliggende i Snaptun Sejlklubs klubhus. Gå til Bistroens hjemmeside og se deres udvalg www.snaptun-havnebistro.dk

Transport

Bus linje 104 (via Glud) til Horsens eller Juelsminde. Og færge til Hjarnø og Endelave

Område kort

Området - Gode muligheder for vandreture

Viser vejret sig fra den drilagtige side, eller trænger du bare til en dag i land, kan du fra Snaptun Lystbådehavn vandre ad
stier langs kysten.  I 2010 er der etableret en afmærket KYSTSTI til Juelsminde. Se Info-tavle nær bus stoppestedet.

Mod sydøst møder du først det særprægede stråtækte bådehus, der er opført i kampesten. Bådehuset tilhører Tønballegård, som i dag er indrettet som naturcenter, og som nemt nås til fods ad en grusvej mod syd fra bådehuset. Længere ude langs vandet møder du ”svenske-skansen”, hvor der er placeret to gamle kanoner. De er oprindeligt ikke der fra stedet, men fra linieskibet ”Christian VII”, der i 1787 forliste under en storm ved Anholt. Gustav Glud, Tønballegård købte i 1906 kanonerne og lod dem anbringe på skansen.
Fra havnen langs kysten mod nordvest kommer du til ”Lille batteri”, og derfra er der en smuk udsigt over Horsens fjord, Alrø og Hjarnø.

Der er mulighed for stenalderfund langs stranden.

Andre tur muligheder:

Glud museum. Åbent alle dag kl. 10 – 17 i sommerhalvåret.

Fra Snaptun går der færger til henholdsvis Endelave og Hjarnø med flere daglige afgange.

I sommersæsonen: Cykelfærgen GITTE MARIE sejler Snaptun-Alrø. Tag f.eks en cykeltur rundt om Horsens fjord.

Her er en flot video over området