Historie

Snaptun Lystbådehavn drives som et andelsselskab. Havnen blev bygget i 1991 delvis ved hjælp af arbejdskraft fra havnens andelshavere. Der er godt 70 pladser af forskellig størrelse i havnen. Endvidere er der mastekran.

To år senere byggede vi klubhus med de til en moderne havn tilhørende faciliteter. Klubhuset står til fri rådighed for havnens gæstesejlere. I sommerhalvåret er der opsat et telt med en grillplads til fri afbenyttelse.

Der  er legeplads til børnene,-og vi har fået lavet en ”Krabbebro” som er meget populær hos de mindre børn.

Snaptun lystbådehavn sætter pris på at bevare et rent og godt havnemiljø.

Snaptun er beliggende i et naturskønt område på sydsiden af Hjarnø Sund ved indsejlingen til Horsens fjord. Snaptun lystbådehavn og sejlklub byder dig velkommen til et godt havnemiljø i naturskønne omgivelser.

Der er ca. 4 km til Glud.

Snaptun havn før der kom lystbådehavn i 1991

Havnen anno 2000 før udvidelsen blev lavet